Breaking news:H Bar Rafaeli έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, το όνομα και το φύλο του μωρού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Breaking news:H Bar Rafaeli έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, το όνομα και το φύλο του μωρού

Η είδηση που περιμέναμε καιρό

Ήταν τέλη Μαρτίου όταν η Bar Refaeli ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της Instagram account πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Μία είδηση που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, αφού είχαν περάσει μόλις οχτώ μήνες από τότε που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, την Liv.



Έκτοτε παρακολουθούμε βήμα-βήμα την εγκυμοσύνη της και αναμέναμε με χαρά την ευχάριστη ανακοίνωση. Κάποια στιγμή στα μέσα Οκτώβρη ανησυχήσαμε και σκεφήκαμε πως δεν πρόκειται να γεννήσει ποτέ. Και το ίδιο μάλιστα πίστεψε κι εκείνη, αφού πριν από περίπου μία εβδομάδα ανέβασε στο account της μία φωτογραφία με την κοιλιά της, γράφοντας στη λεζάντα: «Εντάξει, κατάλαβα πια τι σημαίνει να είσαι έγκυος. Μπορείς να βγεις».



Ήταν σημαδιακό φαίνεται αφού λίγες ημέρες μετά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Adi Ezra. Η 32χρονη καλλονή γέννησε στις 10 το πρωί της Παρασκευής, στο ιατρικό κέντρο του Τελ Αβίβ χωρίς ωστόσο κανένας να καταλάβει κάτι. «Αισθάνεται υπέροχα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της από το νοσοκομείο, Avi Shushan.

458A3ED000000578 5003439 image m 21 1508585823261

Επιβεβαίωσε μάλιστα, πως η Bar και ο Adi απέκτησαν ένα δεύτερο κοριτσάκι, το οποίο και ονόμασαν Elle. Η ευτυχισμένη μανούλα και η κόρη της θα βγουν πιθανόν από το νοσοκομείο τη Δευτέρα. Και που ξέρεις ίσως είμαστε τυχερές αυτή την χρονιά και δούμε σε φωτογραφία και την Liv και την Elle μαζί.