Αυτό πόνεσε! Η δήλωση του πρώην διάσημης τραγουδίστριας, που καμία δεν θα ήθελε να ακούσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πόνεσε! Η δήλωση του πρώην διάσημης τραγουδίστριας, που καμία δεν θα ήθελε να ακούσει

Χτύπημα κάτω από τη μέση ήταν αυτό

Σε λίγες ημέρες συμπληρωνεται ένας χρόνος από την ημέρα που χώρισε το διάσημο ζευγάρι. Ήταν ένας από τους χωρισμούς της περσινής χρονιάς που μας σόκαραν, αφού οι δυο τους σκόπευαν να παντρευτούν σύντομα και μάλιστα είχαν περάσει το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα (στην Μύκονο φυσικά).

Τώρα σχεδόν έναν χρόνο μετά ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους και όχι αυτά που είπε δεν θα σου αρέσουν ούτε εσένα. Πόσο μάλλον σε εκείνη δηλαδή. Ο James Packer και η Mariah Carey ήταν από αυτά τα ζευγάρια που έκαναν συνεχώς δημόσιες εμφανίσεις και διατυμπάνιζαν τον έρωτα τους, αλλά και την οικονομική τους κατάσταση, δεν μπορεί να ξέχασες έτσι γρήγορα το μονόπετρο της star.

39C051B300000578 3876760 image a 4 1477526935486

Ωστόσο στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Weekend Australia, τα λεγόμενα του μας πόνεσαν πολύ –και την Mariah σίγουρα-. Ο δισεκατομμυριούχος πρώην αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας είπε: «Ήμουν σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο στην προσωπική μου ζωή εκείνο το διάστημα (άουτς). Η Mariah είναι ευγενική, συναρπαστική και διασκεδαστική, αλλά είναι γυναίκα που κοιτάζει τα υλικά αγαθά (ξανά άουτς). Αυτή η σχέση ήταν ένα λάθος και για εκείνη και για εμένα (άουτς 3)».

Ο James εξήγησε βασικά πως όταν γνώρισε την Mariah ήταν πολύ αγχωμένος με την δουλειά και τα προσωπικά του. Η σχέση μαζί της και η παραμονή του στο Los Angeles, του έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσει μία πιο στενή σχέση με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του. Δεν ανέλυσε ποτέ γιατί πραγματικά χώρισαν, αλλά όλα τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε εκεινον τον τσακωμό στο σκάφος όταν έκαναν διακοπές στην Ελλάδα. Τα γαμήλια σχέδιά τους ήταν ήδη σε εξέλιξη, αλλά δυστυχώς η τελετή δεν έγινε ποτέ.