Κανένα διαζύγιο! Το διάσημο ζευγάρι συνεχίζει μαζί και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κανένα διαζύγιο! Το διάσημο ζευγάρι συνεχίζει μαζί και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ

Ευτυχώς όλα κατέληξαν καλά

Τελικά υπάρχει ακόμα καλό σε αυτόν τον κόσμο και στο Hollywood γενικότερα. Και υπάρχουν ζευγάρια που ακόμη αγαπιούνται και προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανή την φλόγα της αγάπης τους. Όπως αυτό το διάσημο ζευγάρι, που παρά τις δυσκολίες που πέρασε τα κατάφερε και παρέμεινε μαζί.

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τότε που το ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και το TMZ έμαθε πως τελικά οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να σώσουν τον γάμο και την αγάπη τους. Ο λόγος για τον πρώην NBAερ Scottie και τη Larsa Pippen, οι οποίοι τελικά είναι και πάλι μαζί παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.



Οι δυο τους πήγαν στις 2 Νοέμβρη στο δικαστήριο Florida Broward County για να ακυρώσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτό που πρέπει να γίνει τώρα για να κάνουν την επανασύνδεση τους επίσημη είναι ένας δικαστής για να υπογράψει τα έγγραφα. Το ζευγάρι «δουλεύει» την επανασύνδεση του καιρό τώρα και μάλιστα μετακόμισαν μαζί στο Los Angeles τον Σεπτέμβριο.

Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να ακούς πως ένα ζευγάρι του Hollywood κατάφερε να επιστρέψει από την «σκοτεινή πλευρά» που βρισκόταν, ειδικά όταν τόσοι celebrities έχουν φτάσει στο διαζύγιο (και όχι με ωραίο τρόπο). Επιτέλους μία καλή είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.