Το supermodel βγάζει selfie και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το supermodel βγάζει selfie και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Έχει μεγαλώσει αρκετά

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν η νεαρή καλλονή μας ανακοίνωσε με μία φωτογραφία στο Instagram account της, πως εκείνη και ο σύζυγος της σύντομα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Σχεδόν ενάμιση μήνα αργότερα εκείνος ανακοίνωσε πως περιμένουν κοριτσάκι και τώρα η σύζυγος του βγάζει selfie και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η Behati Prinsloo διανύει την 27η εβδομάδα της κύησης της και ανέβασε στο Instagram ένα βιντεάκι με την φουσκωμένη της κοιλιά. Η αλήθεια είναι πως έχει φουσκώσει αρκετά και αυτό φαίνεται πια. Η καλλονή της Victoria’s Secret ετοιμάζεται να υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι της –είναι μια κοριτσομάνα και ο Adam σίγουρα δεν χαίρεται και πολύ με αυτό- και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

behati prinsloo shows off baby bump at 27 weeks see the pics 01

Η 28χρονη χρησιμοποίησε κι ένα φίλτρο του Snapchat στο βίντεο της, στο οποίο έμοιαζε με cartoon που φορούσε γυαλιά και γύρω της έπεφταν φθινοπωρινά φύλλα. Φορώντας ένα τζιν μπουφάν, μαύρο μπουστάκι και ένα spandex, εστίασε στην φουσκωμένη της κοιλιά και έγραψε πως βρίσκεται στην 27η βδομάδα της εγκυμοσύνης της.

behati prinsloo shows off baby bump at 27 weeks see the pics 04