Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Gigi Hadid θα απουσιάσει από το show της Victoria’s Secret

Γωγώ Φούντα
Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Gigi Hadid θα απουσιάσει από το show της Victoria’s Secret

Και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ περίεργα

Η αλήθεια είναι ότι μία μικρή απογοήτευση τη νιώσαμε όταν πληροφορηθήκαμε ότι η Gigi Hadid δε θα φορέσει για Τρίτη συνεχόμενη φορά τα φτερά της Victoria’s Secret στο κλασικό και super glamorous fashion γεγονός της χρονιάς.

Αρχικά, όπως και η ίδια είχε πει, οι λόγοι ήταν προσωπικοί και πιο συγκεκριμένα οικογενειακοί. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες πριν αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία της απουσίας, η οποία μάλλον θα σε κάνει να νιώσεις… περίεργα!

Κάποιους μήνες πριν λοιπόν, το διάσημο supermodel είχε βρεθεί στην Κίνα, όπου και γευμάτισε σε εστιατόριο μαζί με την παρέα της. Κάποια στιγμή λοιπόν, πήρε μία μικρή φιγούρα του Βούδα, την έβαλε δίπλα στο πρόσωπό της και άρχισε να γελάει, με τους φίλους της να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Φυσικά όλα αυτά είχαν καταγραφεί σε video, το οποίο ανέβηκε στα social media και έκανε τους Κινέζους και όχι μόνο, έξαλλους.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιτέθηκαν στη Gigi ενώ το δεύτερο κύμα κατηγοριών, ήρθε μετά την ανακοίνωσή της ότι δε θα συμμετάσχει στο φετινό fashion show το οποίο θα λάβει χώρα στη Σανγκάη.

Gigi Hadid 2016 Victorias Secret Fashion Show Runway 11

Η πρώτη υπόθεση, μετά την ανακοίνωση της Gigi, ήταν ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με τη Visa της, όπως και αρκετά άλλα μοντέλα, κάτι που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Κάτι που κάνει αρκετά πιθανό το σενάριο των εξοργισμένων Κινέζων, σε σημείο που πια θεωρείται σίγουρο.

gigi hadid weight loss 3

Gigi μου κρίμα, αλλά λίγη περισσότερη προσοχή δε βλάπτει.