Η star εμφανίζεται και πάλι χωρίς το δαχτυλίδι της και οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star εμφανίζεται και πάλι χωρίς το δαχτυλίδι της και οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν

Τι συμβαίνει τελικά;

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τότε που ο διάσημος αθλητής συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα και κατανάλωση αλκοόλ, έχοντας στο πλευρό του μία μελαχρινή καλλονή που όμως δεν ήταν η σύζυγος του. Εκείνη έκανε διακοπές με τα παιδιά της όταν είδε τις φωτογραφίες και καταλαβαίνεις πως ένα σοκ το έπαθε. Δεν είναι και λίγο να είσαι έγκυος, να είσαι μακριά και να βλέπεις τον σύζυγο σου με άλλη.

Έκτοτε το διάσημο ζευγάρι ζει χώρια, ενώ και εκείνη κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό χωρίς το δαχτυλίδι της. Για ένα διάστημα νομίζαμε πως οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν, όμως η Coleen Rooney κυκλοφορεί και πάλι χωρίς το δαχτυλίδι της και οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν.

464CB3FD00000578 0 image a 9 1510568281581

Η star απαθανατίστηκε στο Cheshire με ένα πολύ casual και αθλητικό ντύσιμο και παρατηρήσαμε δύο πράγματα. Αφενός η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, αφετέρου δεν φορούσε για μία ακόμη φορά το δαχτυλίδι της. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε, η Coleen δείχνει πολύ χαλαρή και σχετικά αδιάφορη για τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων.

464CB47800000578 0 image a 2 1510568230066

Ο Wayne από την άλλη δεν έχει κάνει κάποια πρόσφατη εμφάνιση, ούτε όμως και δήλωση για να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν, είναι πως το διάσημο «ζευγάρι» επιθυμεί το τέταρτο παιδάκι του να είναι κορίτσι.