Η 26χρονη σταρ αποκάλυψε «Φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Η 26χρονη σταρ αποκάλυψε «Φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Είναι μόλις 26 ετών και δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα. Έχει ξεκινήσει να αγχώνεται για το πότε και αν θα δημιουργήσει την δική της οικογένεια και για αυτό αποφάσισε να καταψύξει τα ωάρια της και να είναι σίγουρη πως το όνομά της θα… συνεχιστεί. Μάλλον όμως δεν έχεις καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε.

Αυτήν τη φορά η Rita Ora δεν μας ξαφνιάζει με κάποια στιλιστική της επιλογή αλλά με την απόφαση που πήρε για την ζωή της. Τι και αν μερικά κορίτσια στα 20 τους σκέφτονται μόνο ταξίδια, βραδινές εξόδους και σπουδές, εκείνη από τότε είχε αποφασίσει πως πρέπει να μεριμνήσει για την μελλοντική της οικογένεια. Ο οικογενειακός της γιατρός την συμβούλεψε εκεί γύρω στα 20 της χρόνια να καταψύξει τα ωάριά της, οπότε καθώς μεγαλώνει να μην αγχώνεται για το αν θα μπορεί ή όχι να γονιμοποιήσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν το είχε πει καθώς ίσως να υπήρχαν κάποιοι που θα σχολίαζαν πως ήταν πολύ νέα για να προβεί σε μία τέτοια κίνηση. Εκείνη απαντά όμως πως αισθάνεται ασφαλής.

4696EA4E00000578 0 image a 60 1511310974966