Δες την Κατερίνα Καραβάτου με sexy διάθεση στην σημερινή της εκπομπή

Δες την Κατερίνα Καραβάτου με sexy διάθεση στην σημερινή της εκπομπή

Και της πάει πολύ το στυλ αυτό

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μία από τις πιο όμορφες και γλυκές παρουσιάστριες (και μαμάδες μην το ξεχνάς αυτό) της ελληνικής τηλεόρασης και την θαυμάζουμε κάθε μέρα στην πρωινή ζώνη του προγράμματος της τηλεόρασης του Star. Κάθε μέρα είναι όλο και πιο ανανεωμένη και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα –κυρίως- στην εξωτερική της εμφάνιση.

Αν είσαι πρωινός τύπος και το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς είναι να ελέγχεις τα social media σου, θα έχεις δει σίγουρα στο account σου στο Instagram τις αναρτήσεις της και το look της κάθε μέρας αντίστοιχα. Σήμερα λοιπόν, ήταν η επιτομή του sexiness και κυριολεκτούμε.

Φορώντας ένα κόκκινο κοντομάνικο μπλουζάκι, με μία σούπερ μίνι μαύρη φούστα, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, πόζαρε μπροστά από ένα σουρεάλ σκηνικό –όπως το ονόμασε και η ίδια στη φώτο της- και μας ξετρέλανε. Τόσο εμάς, όσο και τον αντρικό πληθυσμό που είδε την φωτογραφία της.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως, πως παρά το γεγονός πως έχει κάνει δυο παιδιά, διατηρεί ένα άψογο σώμα. Δεν συμφωνείς;


https://www.instagram.com/p/