Η δήλωση της Jennifer Garner που δεν περίμενες με τίποτα να ακούσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση της Jennifer Garner που δεν περίμενες με τίποτα να ακούσεις

Ελπίζουμε να μην το εννοεί

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Jennifer Garner και ο Ben Affleck ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, έπειτα από απιστία του διάσημου ηθοποιού. Η αλήθεια βέβαια είναι πως στη συνέχεια προσπάθησαν αρκετά να σώσουν την μεταξύ τους κατάσταση, έβγαιναν όλοι μαζί με τα παιδιά τους, έμεναν στο ίδιο σπίτι κ.ο.κ, ωστόσο δεν κατάφεραν να διορθώσουν τα «προβλήματα» και πριν από μερικούς μήνες χώρισαν οριστικά.

Αν μας διαβάζεις συχνά θα θυμάσαι μάλιστα πως πριν από λίγες μέρες μάθαμε πως ο Ben Affleck και η νέα του σύντροφος Lindsay Shookus, αρραβωνιάστηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ή τουλάχιστον αυτό ανέφεραν αποκλειστικές πληροφορίες του Life & Style. Και μετά από αυτή την αποκάλυψη αρχίζουμε να βλέπουμε με άλλο μάτι τα πρόσφατα λόγια της Jennifer Garner.

Έπειτα από 12 (σχεδόν μιας και τα δύο τελευταία βρισκόταν σε διάσταση) χρόνια γάμου η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε πως αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία απολύτως διάθεση και επιθυμία να βρει έναν καινούργιο σύντροφο στη ζωή της και πραγματικά μας εξέπληξε. Είναι πολύ περίεργο να το ακούς από μία τόσο όμορφη γυναίκα όπως η Jennifer (αν σκεφτείς μάλιστα πως ο πρώην της έχει ήδη βρει) και ειλικρινά μας ξάφνιασε.

Ωστόσο δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε γι΄αυτό, αφού έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει με την ζωή της όπως εκείνη θέλει.