Δεν φαντάζεσαι ποια star τα «βάζει» με τη Selena Gomez και γιατί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποια star τα «βάζει» με τη Selena Gomez και γιατί

Και όχι δεν είναι η Bella Hadid

Σου έχουμε πει πόσο αγαπάμε το Hollywood έτσι δεν είναι; Αυτός ο κόσμος δεν ησυχάζει ποτέ κι εμείς λατρεύουμε τις ειδήσεις που φτάνουν καθημερινά από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα «δίνει ρέστα» αφού πάμε από τις εγκυμοσύνες των Kardashian στον χωρισμό της Selena Gomez κ.ο.κ.

Και μιας και αναφέραμε την νεαρή τραγουδίστρια, δεν φαντάζεσαι ποια star τα βάζει μαζί της για εκδίκηση μετά από καιρό. Ναι, σωστά το σκέφτηκες. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Bella Hadid μιας και η Selly της «έκλεψε» τον Weeknd, όμως δεν είναι. Μία άλλη τραγουδίστρια της κρατάει μούτρα ας το πούμε, από τότε που βγήκε έξω για δείπνο με τον πρώην της και φρόντισε να της το ανταποδώσει σχετικά άμεσα.

Η Katy Perry εθεάθη σε δείπνο με τον 27χρονο τραγουδιστή και παρά το γεγονός πως εκείνη το έκανε ως εκδίκηση στη Selena Gomez -που τον περασμένο Μάιο την ντρόπιασε βγαίνοντας με τον Orlando Bloom ενώ ήταν ακόμη σε σχέση- αμέσως πυροδοτήθηκαν φήμες πως κάτι υπάρχει μεταξύ τους.

«Η Katy έχει πολύ καλή μνήμη και δεν ξεχνά ποτέ», αναφέρει μία πηγή στη Sun. «Δεν της άρεσε που όλοι πίστευαν πως ο Orlando την απάτησε τότε με την Selena. Παρά το γεγονός πως είχαν δηλώσει ό,τι είναι απλά φίλοι εκείνη ένιωσε πολύ ντροπιασμένη και τώρα βρήκε ευκαιρία να την εκδικηθεί», συνεχίζει η ίδια πηγή.

3403BA1F00000578 3583322 image a 109 1462900530921

Το σίγουρο πάντως -για την ώρα- είναι πως δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους.