Η Kylie Jenner μόλις πήρε την πιο μεγάλη και σημαντική απόφαση σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner μόλις πήρε την πιο μεγάλη και σημαντική απόφαση σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Μαντεύεις μήπως τι είναι;

Εδώ και περίπου δύο μήνες η Kylie Jenner βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» από τις φήμες που την έχουν κατακλύσει σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Εκείνη ωστόσο ούτε έχει επιβεβαιώσει, ούτε έχει διαψεύσει τα νέα, αφήνοντας μετέωρους όλους αυτούς που ισχυρίζονται πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της Travis Scott.

Ωστόσο η νέα μεγάλη και σημαντική απόφαση που πήρε φαίνεται εν μέρει να επιβεβαιώνει την είδηση αυτή. Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον που μίλησε στο περιοδικό People, η Kylie Jenner αποφάσισε να αποσυρθεί από το προσκήνιο και να αφοσιωθεί στην μητρότητα για έξι μήνες.

Μάλιστα η πηγή ανέφερε πως η 20χρονη reality star δεν θα επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου που θα γεννήσει. Η πηγή συγκεκριμένα αναφέρει: « Η Kylie θέλει να εξαφανιστεί και να βγει από το προσκήνιο, προκειμένου να αφιερωθεί στην υγεία και την ευτυχία της. Η σταρ δεν πρόκειται να κάνει καμία δημόσια δήλωση ή ανακοίνωση για τους επόμενους έξι μήνες και μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της (φήμες αναφέρουν πως αυτό θα γίνει τον Φεβρουάριο)».

Εάν αυτό δεν είναι εν μέρει επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της, τότε τι είναι;