Η star συγχώρησε τον σύζυγο της για την απιστία του και ιδού η απόδειξη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star συγχώρησε τον σύζυγο της για την απιστία του και ιδού η απόδειξη της

Επιτέλους «σπάει την σιωπή» της

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο διάσημος ποδοσφαιριστής συνελήφθη να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας για συντροφιά μια μελαχρινή νεαρή κυρία που σίγουρα δεν ήταν η σύζυγός του. Ήταν όμως θέμα χρόνου να διαβάσει την είδηση η εγκυμονούσα star, να πάρει τα παιδιά της και να φύγει από το σπίτι.

Μάλιστα όλο αυτό το χρονικό διάστημα κυκλοφορούσε χωρίς το δαχτυλίδι της, αφήνοντας έτσι αιχμές πως με τον σύζυγό της βρίσκεται ένα βήμα από το διαζύγιο (δεν ήταν και η πρώτη φορά άλλωστε που της έκανε κάτι τέτοιο). Όλα αυτά όμως φαίνεται να ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού η Coleen Rooney με μια της εμφάνιση απέδειξε πως τον συγχώρησε για τα καλά.

Η μέλλουσα μανούλα -θα φέρει σύντομα στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της- έγραψε ένα μήνυμα σχετικά με αυτή την απιστία του συζύγου της, ενώ σε πρόσφατη έξοδο της απαθανατίστηκε να φορά και πάλι το εντυπωσιακό της δαχτυλίδι.

46A9004A00000578 5114279 image a 64 1511533061455

«Πριν ξεκινήσουν όλες οι ιστορίες, ναι, έβαλα το γαμήλιο δαχτυλίδι μου. Πολλοί άνθρωποι θα πουν "δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου, μην αισθάνεσαι ότι πρέπει να το κάνεις αυτό κ.ο.κ", ξέρω ότι δεν το κάνω, αλλά είμαι υποχρεωμένη και θέλω να το κάνω. Ένιωσα πως δεν ήταν σωστό να φοράω το δαχτυλίδι μου, το βλέπω σαν ένδειξη δέσμευσης και δεν ήξερα τι συμβαίνει. Άλλωστε δεν το φοράω πάντα, ειδικά όταν πηγαίνω στο γυμναστήριο.

Άλλοι πάλι ίσως να σκεφτούν πως είμαι ηλίθια που μένω σε αυτόν τον γάμο. Δεν είμαι ηλίθια, ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό μου και είναι κάτι που θέλω να προσπαθήσω να το δουλέψω. Και κάτι τελευταίο πριν ξεκινήσουν οι τίτλοι στα περιοδικά και τα tabloids, όχι, δεν παίρνω τον Wayne πίσω, γιατί πολύ απλά δεν έφυγε ποτέ».

46A8EC8200000578 5114279 Second chance Coleen Rooney has finally broken her silence on he m 40 1511530433467

Happy end λοιπόν για το ζευγάρι αυτό.