Η απόφαση της Mariah Carey που αναστάτωσε τους θαυμαστές της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόφαση της Mariah Carey που αναστάτωσε τους θαυμαστές της

Τι συνέβη στη διάσημη τραγουδίστρια;

Μια πολύ σημαντική απόφαση πήρε η Mariah Carey σχετικά με την επαγγελματική της πορεία, η οποία όχι μόνο δεν άρεσε στους θαυμαστές της, αλλά τους αναστάτωσε κιόλας αφού ανησύχησαν αρκετά για την star. Όπως ήδη γνωρίζεις η 47χρονη τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένο ένα χριστουγεννιάτικο tour, το οποίο απ’ ότι φαίνεται τελικά δεν θα γίνει.

Ή τουλάχιστον αυτήν την ενημέρωση έχουμε για την ώρα από την Mariah Carey, η οποία το ανακοίνωσε μέσα από ένα Instagram post της, στο προσωπικό της account. Η αρχή έγινε την προηγούμενη βδομάδα, όταν η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους θαυμαστές της πως πρέπει να ακυρώσει κάποιες συναυλίες από το tour της, All I want for Christmas is you.

46AB9B7500000578 5115927 image m 62 1511579196554

Και εχθές η star έσπασε ακόμη περισσότερες καρδιές, όταν αποκάλυψε πως θα πρέπει να ακυρώσει και άλλες περιοδείες λόγω λοίμωξης στο ανώτερο αναπνευστικό της. Όπως καταλαβαίνεις οι fan της στεναχωρήθηκαν αρκετά, αλλά περισσότερο ανησύχησαν για την ίδια την τραγουδίστρια και την υγεία της. Πρόσφατα μάθαμε άλλωστε πως η ίδια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να χάσει κάποια κιλά και να μπορεί και πάλι να χορεύει και να τραγουδά με άνεση.


https://www.instagram.com/p/

Στο Instagram post της γράφει χαρακτηριστικά, πως οι γιατροί της ζήτησαν λίγες ακόμη μέρες ξεκούρασης. Ελπίζουμε πάντως να μην συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό, γιατί είναι η δεύτερη τραγουδίστρια μετά την Shakira που αναβάλλει το tour της. Στην φωτογραφία της στο Instagram πάντως από την ημέρα των Ευχαριστιών, δείχνει κάπως πιο αδυνατισμένη και ανανεωμένη, δεν συμφωνείς;