Όχι δεν μπορεί! Αυτόν τον χωρισμό στο Hollywood δεν τον περιμέναμε με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όχι δεν μπορεί! Αυτόν τον χωρισμό στο Hollywood δεν τον περιμέναμε με τίποτα

Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια

Την συγκεκριμένη ηθοποιό δεν την βλέπουμε πολύ συχνά σε εξόδους της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν την αγαπάμε και δεν πιστεύουμε πως είναι η καλύτερη του Hollywood που κρατάει τόσο χαμηλούς τους τόνους, τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Απ’ ότι φαίνεται όμως το γεγονός του να είναι τόσο «σεμνή» και μυστικοπαθής δεν της βγήκε και σε πολύ καλό.

Γιατί; Γιατί μόλις μάθαμε πως εκείνη και ο σύντροφος της χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια κοινής ζωής. Και αλήθεια στεναχωρηθήκαμε γιατί τους αγαπούσαμε πολύ, ήταν ένα πολύ γλυκό και συμπαθητικό ζευγάρι. Έπρεπε όμως να το καταλάβουμε νωρίτερα πως χώρισαν, αφού η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στην Νέα Υόρκη τον Μάιο που μας πέρασε.

Η Emma Watson είναι πια single κι εμείς ακόμη προσπαθούμε να αντιληφθούμε τι ακριβώς συνέβη. Φημολογείται πως η ηθοποιός και ο σύντροφος της William Mack Knight επέλεξαν να συνεχίσουν σε διαφορετικούς δρόμους τις ζωές τους (έτσι απλά χωρίς να έχει συμβεί κάτι) και πως αυτό σύμφωνα με το Us Weekly, δεν συνέβη τώρα, αλλά νωρίτερα την μέσα στην χρονιά. Ωστόσο ούτε η star, ούτε και ο σύντροφος της θέλησαν να πουν κάτι παραπάνω όταν ρωτήθηκαν οι εκπρόσωποι τους.

46AA49D300000578 5115087 image a 19 1511550753472

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τον Οκτώβριο του 2015, όταν απαθανατίστηκαν μαζί στο musical Hamilton στην Νέα Υόρκη. Η Emma πάντως φαίνεται να το έχει ήδη ξεπεράσει αφού με το που έγινε γνωστό εκείνη εθεάθη να βολτάρει στο Παρίσι.