Ξέχνα τον Απόλλωνα Ρουβά όπως τον ήξερες μέχρι τώρα

Ξέχνα τον Απόλλωνα Ρουβά όπως τον ήξερες μέχρι τώρα

Δες την φωτογραφία που ανέβασε η Κάτια Ζυγούλη

Την οικογένεια Ζυγούλη-Ρουβά την ξέρεις και την αγαπάς όσο και εμείς και σίγουρα κάθεσαι κι εσύ και χαζεύεις τις φωτογραφίες τους στα Instagram accounts του ζευγαριού κάθε τόσο. Αυτή βέβαια που ανεβάζει πιο συχνά φωτογραφίες τους, είναι η Κάτια Ζυγούλη, η οποία και συγκεντρώνει κάθε φορά άπειρα likes και σχόλια.

Η τελευταία της ανάρτηση πριν από μερικές ώρες ήταν ο μικρότερος γιος της και κάπου εδώ να σου πούμε, πως πρέπει να ξεχάσεις τον Απόλλωνα Ρουβά όπως τον ήξερες μέχρι τώρα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να σε τρομάξουμε, γι’ αυτό και θα σου πούμε αμέσως πως δεν συνέβη κάτι με το γλυκύτατο αυτό πιτσιρίκι.

Το μόνο που έχει γίνει είναι πως ο Απόλλωνας έχει μεγαλώσει κι έχει ψηλώσει τρομερά και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση το μικρό αυτό ξανθό αγοράκι που πόζαρε κάποτε μαζί με τον μπαμπά του, Σάκη Ρουβά.


https://www.instagram.com/p/

Ο βενιαμίν της οικογένειας σε πέντε μήνες γίνεται δύο χρονών και όπως είναι φυσικό έχει αλλάξει αρκετά. Η μαμά του ανέβασε μία φωτογραφία του στο account της, με τον μικρό να παίζει στον ήλιο με ένα πλαστικό ποδήλατο

«This is a man’s world ? I love my #RockStar ?????
#Apollo #SunnyWeather #FisherPrice #Scooter #LaughAndLearn #ProudMama #LoveMyFamily», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της η Κάτια Ζυγούλη και μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες είχε συγκεντρώσει πάνω από 7χιλιάδες likes.