Αυτή είναι η πιο αστεία είδηση της ημέρας! Δεν φαντάζεσαι για τι μαλώνουν Selena & Weeknd

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πιο αστεία είδηση της ημέρας! Δεν φαντάζεσαι για τι μαλώνουν Selena & Weeknd

Μοιάζει με ανέκδοτο

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Selena Gomez χώρισε με τον Weeknd, όμως και οι δυο τους έχουν πια προχωρήσει στη ζωή τους κι έχουν διαγράψει ότι συνέβη στο παρελθόν. Γιατί αυτό είναι πια η σχέση τους, παρελθόν. Η Selena βέβαια στη συνέντευξη της στο Billboard δήλωσε πως χώρισαν και παραμένουν δυο καλοί φίλοι, όμως δεν είμαστε σίγουρες πως ο τραγουδιστής έχει την ίδια άποψη μαζί της.

Και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε τσακώνονται για κάτι τόσο αστείο. Όπως θα θυμάσαι όταν οι δύο stars ήταν μαζί απέκτησαν ένα κουταβάκι και όπως καταλαβαίνεις τώρα που χώρισαν, μόνο ένας από τους δύο μπορεί να το έχει στην «κατοχή» του.

maxresdefault

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Life & Style, η Selena Gomez πιστεύει ότι πρέπει να πάρει αυτή την «επιμέλεια» του Charlie -το spaniel που έχουν υιοθετήσει- και το ίδιο πιστεύει και ο Abel. «Η Selena είναι πολύ θυμωμένη γιατί νιώθει πως ο Charlie ήταν περισσότερο κάτι σαν δώρο από τον Weeknd παρά ένα από κοινού υιοθετημένο κατοικίδιο. Με την λογική αυτή, είναι αποφασισμένη να το κρατήσει μόνη της, ό, τι και αν κάνει ο τραγουδιστής».

selena gomez is all smiles while cuddling adorable puppies with the weeknd in nyc post

Ο Abel από την άλλη πιστεύει πως η 25χρονη δεν θα μπορεί να το φροντίσει όπως εκείνος λόγω του προγράμματος της και δεν θα παραδώσει ούτε εκείνος τόσο εύκολα τα όπλα. Μια κόντρα γεννιέται στο Hollywood και είναι μάλλον αστεία.