Είναι αυτό το πιο «in love» ζευγάρι του Hollywood; Δες τους σε μια σπάνια εμφάνιση τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το πιο «in love»  ζευγάρι του Hollywood; Δες τους σε μια σπάνια εμφάνιση τους

Μας έχει εκπλήξει ευχάριστα η star

Είναι μία από τις πιο εκκεντρικές τραγουδίστριες και όχι δεν εννοούμε λόγω εμφάνισης και ντυσίματος, αλλά κυρίως λόγω συμπεριφοράς. Της αρέσει να προκαλεί, όμως όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δεν μπορείς πια να της πάρεις κουβέντα. Βλέπεις η star την πάτησε όχι μία, αλλά δύο φορές με τις σχέσεις της και γι’ αυτό τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να μην δίνει στόχο.

Σχεδόν έναν χρόνο τώρα έχουμε μάθει πως η Taylor Swift έχει νέο σύντροφο, αλλά οι φορές που τους έχουμε δει μαζί είναι ελάχιστες, για να μην πούμε μηδαμινές. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως είναι τεράστιο γεγονός για εμάς να την βλέπουμε να απαθανατίζεται με τον Joe Alwyn σε τρυφερά τετ-α-τετ.


https://www.instagram.com/p/

Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη για το Jingle Ball και ο φωτογραφικός φακός με μεγάλη δυσκολία την απαθανάτισε φεύγοντας παρέα με τον σύντροφο της. Αμέσως μετά το τέλος του event, το ερωτευμένο ζευγάρι μπήκε μέσα σε ένα SUV και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


https://www.instagram.com/p/

Ωστόσο μέχρι να φύγουν, φάνηκε να έχουν μια ιδιαίτερη και εκ βαθέων συζήτηση -κρίμα που δεν μπορέσαμε να μάθουμε τι έλεγαν- γι’ αυτό και δεν κατάλαβαν καθόλου τον φακό που τους απαθανάτιζε. Η star κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ με τον σύντροφο της και αν μας ρωτάς, πολύ καλά κάνει!