Η μαμά του Justin Bieber μίλησε για τη Selena Gomez και δεν φαντάζεσαι τι είπε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μαμά του Justin Bieber μίλησε για τη Selena Gomez και δεν φαντάζεσαι τι είπε

Σίγουρα μπορείς όμως να μαντέψεις

Αν ο τίτλος αυτού του κειμένου ήταν λίγο διαφορετικός και αντίστροφος (aka τι είπε η μαμά της Selena Gomez για τον Justin Bieber) το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε ρωτούσαμε γιατί η απάντηση θα ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη και δεδομένη. Η μητέρα της τραγουδίστριας έχει δηλώσει ξεκάθαρα στο παρελθόν -περίπου πέρυσι τέτοιο καιρό- πως ο Justin κατέστρεψε την κόρη της και δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του.

Η Selena από την άλλη φαίνεται να έχει τελείως διαφορετική άποψη, αφού χώρισε με τον Weeknd και επέστρεψε πίσω στον πρώην της -που σίγουρα δεν ήταν και πολύ ευτυχισμένη πριν- όπου τώρα δείχνει αρκετά ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη θα λέγαμε. Τι είπε όμως η μαμά του Justin Bieber για εκείνη και την σχέση τους;

Η 41χρονη Pattie Mallette μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εάν ο γιος μου την αγαπάει, την αγαπώ και εγώ. Την έχω συναντήσει και η αλήθεια είναι πως έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο. Πιστεύω πως είναι πολύ πολύτιμο όλο αυτό». Μάλιστα της ζητήθηκε να σχολιάσει για την σχέση τους κι εκείνη απάντησε πως δεν ξέρει πολλά πράγματα, αφού ο γιος της δεν της λέει σχεδόν τίποτα, αλλά λατρεύει πολύ τη Selena.

472C016000000578 5164035 image a 128 1512887494599

Παράδοξο αρκετά αν σκεφτείς πως η μαμά της Selena δεν έχει την ίδια άποψη για τον Justin.