Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση

Η κοιλίτσα της star είναι ήδη αρκετά μεγάλη

Μόλις ένα 24ωρο έχει περάσει από την στιγμή που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε στο Instagram πως σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Ο γνωστός ηθοποιός που μέχρι πριν έναν μήνα κατείχε και τον τίτλο του πιο sexy άντρα στον πλανήτη (φέτος ανήκει στον Blake Shelton) με μια ανάρτηση του στο προσωπικό του account ανακοίνωσε πως θα γίνει και πάλι μπαμπάς και φυσικά η χαρά του είναι τεράστια.

Ο Dwayne Johnson και η σύντροφος του, Lauren Hashian, την άνοιξη του 2018 θα φέρουν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για το ζευγάρι, αλλά το τρίτο για τον ηθοποιό, ο οποίος έχει και μία ακόμη κόρη 16 ετών, την Simone, από τον γάμο του με τη Dany Garcia (χώρισαν το 2007).


https://www.instagram.com/p/

Το Instagram post έδειχνε την μεγάλη -πλέον- κόρη του ζευγαριού, Jasmine Lia, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους με ένα μήνυμα πίσω της, το οποίο έγραφε: «Είναι κορίτσι! Ανυπομονώ να γίνω η μεγάλη αδερφή και επιτέλους το «αφεντικό». Το διάσημο ζευγάρι μάλιστα έκανε και την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Jumanji: Welcome To The Jungle, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

473CE6E600000578 5169817 image a 8 1513072594592

Η κοιλίτσα της Lauren ήταν αρκετά ευδιάκριτη μέσα από το κόκκινο ασύμμετρο velvet φόρεμα της και ήταν πραγματικά γλυκύτατη.