Η Daisy Ridley με τη Δύναμη του Star Wars πυροδοτεί πόλεμο στα social media

Η Daisy Ridley με τη Δύναμη του Star Wars πυροδοτεί πόλεμο στα social media

Η τελευταία τζεντάι του Star Wars, η Αγγλίδα ηθοποιός Ντέιζι Ρίντλεϊ κάνει πόλεμο ενάντια στα social media για να προστατέψει τη ζωή της. 

 

Η Ρίντλεϊ αποκάλυψε τον λόγο, για τον οποίο διέγραψε τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξήγησε ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ στα social media επισημαίνοντας η χρήση τους είναι επιζήμια για την ψυχική της υγεία.

"Έφυγα από τα [social media] τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεν θα γυρίσω ποτέ ξανά" δήλωσε η ηθοποιός στο The Radio Times. "Όσο περισσότερο διαβάζω για το εφηβικό άγχος, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά ανθυγιεινά για την ψυχική υγεία των ανθρώπων".

Η ηθοποιός, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο της στις τελευταίες ταινίες της κινηματογραφικής σειράς Star Wars εξήγησε ότι δεν υποστηρίζει την ψευδή εικόνα της πραγματικής ζωής που απεικονίζεται σε sites, όπως το Instagram και το Twitter.

"Είναι τόσο περίεργο για τους νέους να βλέπουν τις διαστρεβλωμένες εικόνες των πραγμάτων" πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός εξέφρασε τις απόψεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νωρίτερα φέτος, είπε στο περιοδικό Glamour ότι είναι "πολύ ευαίσθητη" στο θέμα αυτό. Και όταν απέκτησε λογαριασμό στο Instagram, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να διατυπώσει το ίδιο επιχείρημα.

"Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι σπουδαία, αλλά και λίγο τρομακτικά, επειδή ό,τι δημοσιεύουν οι άνθρωποι είναι οι πιο φιλτραρισμένες, προσεκτικά επιλεγμένες και έξυπνα επεξεργασμένες στιγμές της ζωής τους" έγραψε. "Και η αυτοεκτίμηση είναι τεράστιο θέμα για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο".

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr