Η Κάτια Ζυγούλη σας δίνει το μυστικό για να κρατήσετε τον άντρα της ζωής σας

Η Κάτια Ζυγούλη σας δίνει το μυστικό για να κρατήσετε τον άντρα της ζωής σας

Έλα πες την αλήθεια θέλεις κι εσύ έναν τέτοιο άντρα και μια τέτοια σχέση έτσι δεν είναι; Εμείς πάντως σίγουρα θέλουμε.

Μα πόσο ερωτευμένοι είναι; Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, να έχουν αποκτήσει τέσσερα πανέμορφα παιδιά, όμως η κούκλα Κάτια Ζυγούλη, παραμένει στα…κόκκινα με τον άντρα της ζωής της, Σάκη Ρουβά και θέλει να τον φροντίζει ενώ παραδέχεται πως κάποιες δύσκολες ημέρες του γκρινιάζει κιόλας. Με μέτρο και με τρόπο...Γιατί για εκείνη η σχέση θέλει τρόπο. Κάτι θα ξέρει καλύτερα αν κρίνουμε από την πορεία της κοινής τους ζωής.

«Έχω ανάγκη να δω τον σύντροφό μου να με κοιτάζει με αγάπη, ενώ εγώ νιώθω χάλια. Και όταν νιώθω υπέροχα, και κάθε μέρα. Έστω τις περισσότερες μέρες. Ιδανικά. Έχω ανάγκη να τον φροντίζω, τον έχω έγνοια. Η σχέση είναι ένα οικοσύστημα αγάπης και φροντίδας, λέει μια φίλη. Είναι επικοινωνία, αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση, προσθέτω εγώ. Όποτε ο ένας έχει δυσκολία, ο άλλος είναι πιο μπροστά και τραβάει. Όποτε είμαστε και οι δύο ψηλά, έχουμε λύσει οποιαδήποτε θέμα, πετάμε» εξομολογήθηκε η ίδια στο Love Yourself Magazine και συνέχισε:

«Πριν εξοργιστώ με την συμπεριφορά του, παρατηρώ με τα μάτια του, την κατάσταση. Όταν το καταφέρνω, αισθάνομαι τουλάχιστον master guru και έχω γλιτώσει τον καβγά. Όχι πάντα. Είπαμε, είναι και οι γκρινιάρες μέρες. Επικοινωνία για εμένα σημαίνει λιγότερη ανάγκη για άμυνα. Πες του το παράπονό σου σε πρώτο ενικό. “Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες χρειάζομαι λίγη παραπάνω τρυφερότητα”, αντί να πεις “είμαι θυμωμένη γιατί έφυγες χωρίς να με φιλήσεις”. Αντί να τον βάλεις σε κατάσταση άμυνας, τον κάνεις σύμμαχο»

Ακούς; Ακούω να λες. Μ’ αυτά και μ’ αυτά η Κάτια κρατάει τον Σάκη. Γιατί όχι κι εσύ;