Η Amal Clooney έκανε την κίνηση ματ για να αποφύγει τα παράπονα

Η Amal Clooney έκανε την κίνηση ματ για να αποφύγει τα παράπονα

Εσύ τι θα έκανες στην θέση της;

Πού είναι η Amal Clooney οέο; Η απορία που είχαμε εδώ και μέρες στα γραφεία μας εδώ στο Queen.gr. Από την μέρα που έχει γίνει μανούλα οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν αραιώσει, όπως και εκείνες του συζύγου της. Βλέπεις η μητρότητα την έκανε να βγάλει τα κοστούμια και να αφιερώσει τον χρόνο της στα διδυμάκια της. Είναι οι πρώτοι μήνες μαζί τους και θέλει τον χρόνο της για να εξοικειωθεί και έπειτα να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Στον ξένο Τύπο διαβάσαμε κάτι αρκετά αστείο και ταυτόχρονα... σωτήριο το οποίο και έκανε η Amal σε συνεργασία πάντα με τον λατρεμένο της George. Οι δυο τους κατά την διάρκεια της επιβίβασής τους σε ένα αεροπλάνο μοίρασαν ακουστικά στους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης της πτήσης για να τους «γλιτώσουν» από την γκρίνια των μωρών τους. Μάλλον η Ella και ο Alexander ήταν αρκετά ανήσυχοι οπότε οι γονείς τους πήραν τα μέτρα τους ώστε αυτή η πτήση να μην γίνει «εφιάλτης» για τους υπόλοιπους.

Τα ακουστικά ανέγραφαν πάνω την μάρκα της tequila που κυκλοφορεί με την υπογραφή του George Clooney και του Rande Gerber.