Πόσο έχει φουσκώσει! Η παρένθετη της Kim Kardashian σε μία σπάνια έξοδό της, λίγο πριν γεννήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο έχει φουσκώσει! Η παρένθετη της Kim Kardashian σε μία σπάνια έξοδό της, λίγο πριν γεννήσει

Σε μερικές εβδομάδες γεννάει

Από τότε που η Kim Kardashian και ο Kanye West ανακοίνωσαν πως περιμένουν τρίτο παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας, είναι ελάχιστες οι φορές που την έχουμε δει (την παρένθετη) σε εξόδους της. Είναι για την ακρίβεια η τρίτη φορά που τη βλέπουμε να κυκλοφορεί με την κοιλίτσα της και πραγματικά έχει φουσκώσει πάρα πολύ. Σύντομα το διάσημο ζευγάρι θα κρατάει αγκαλιά την κορούλα του και σίγουρα ανυπομονεί πολύ γι’ αυτό.

Η reality star δεν μιλάει ποτέ για εκείνη και αν θυμάσαι δεν την προσκάλεσε καν στο baby shower της μικρής, καθώς δεν ήξερε πως να την παρουσιάσει στα παιδιά της. Όπως και να ‘χει όμως είναι ένα αρκετά σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της, αφού θα της χαρίσει το τρίτο παιδάκι που τόσο επιθυμούσε να αποκτήσει με τον Kanye West.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το σπίτι που μένει στη Νότια Καλιφόρνια, να βγάζει τα σκουπίδια από το σπίτι με την κοιλίτσα της να είναι πρώτο πλάνο. Η παρένθετη μητέρα, της οποίας δεν γνωρίζουμε το όνομα, φορούσε ένα κίτρινο κοντομάνικο T-shirt και ένα τζιν παντελόνι, ενώ μεγάλη περιέργεια μας προκάλεσε το γεγονός πως βγήκε έξω από το σπίτι και περπάτησε χωρίς να φορά παπούτσια. Και αυτό σίγουρα δεν θα αρέσει ούτε στην Kim Kardashian.

474EEE5300000578 5177633 Pregnant The unidentified Southern California resident is report m 9 1513216292748

Σύμφωνα με το Us Weekly η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το μωράκι του πριν τα Χριστούγεννα, κάτι που σημαίνει πως σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα την κρατούν στην αγκαλιά τους. Ανυπομονούμε και εμείς μαζί τους.

Δες φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.