Τι σχέση έχει η Miley Cyrus με την υπόθεση παιδεραστή που συγκλονίζει τις ΗΠΑ;

Γωγώ Φούντα
Τι σχέση έχει η Miley Cyrus με την υπόθεση παιδεραστή που συγκλονίζει τις ΗΠΑ;

H Mάιλι Σάιρους ενηλικώθηκε, απορρίπτει το παλιό lifestyle της, ενοχλείται από το παρελθόν της όταν έκανε τη χειραφετημένη σεξουαλική επαναστάτρια μπροστά στο φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον όμως δεν μπορεί να προστατευθεί μπροστά στο ηλεκτρονικό έγκλημα.




Σε σχεδόν έξι χρόνια κάθειρξη σε ομοσπονδιακή φυλακή καταδικάστηκε νεαρός άνδρας από το Νιου Χάμσαϊρ ο οποίος προσποιήθηκε ότι ήταν ο αδερφός της Μάιλι Σάιρους σε ένα 14χρονο αγόρι προκειμένου να τον πείσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διαδικτυακά.

Ο 22χρονος Μπράντον Γκρέι, ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο και έκανε όλα όσα του καταλογίζουν. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και διαδικτυακής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Γκρέι προσποιούνταν ότι ήταν ο Μπράντον Σάιρους, ο οποίος εμφανίστηκε στο Χάνα Μοντάνα και στο The Hunger Games.



Ο Γκρέι είχε γνωρίσει τον έφηβο μέσω διαδικτύου και λάμβανε τις φωτογραφίες του από το 2014 έως το 2016.

Τελικά ο 14χρονος ανακάλυψε ότι αυτός με τον οποίο μιλούσε δεν ήταν ο αδερφός της Μάιλι Σάιρους και προσπάθησε να σταματήσει την επικοινωνία μαζί του. Αντί αυτού έλαβε παρενοχλητικά μηνύματα και emails.




Πηγή: CNNGreece