Mας δείχνει τους κοιλιακούς της και…κλαίμε…

Mας δείχνει τους κοιλιακούς της και…κλαίμε…

Tι και αν οι θερμοκρασίες στη Νέα Υόρκη πέφτουν πιο χαμηλά και από την τηλεθέαση πολλών φιλόδοξων μεν, ατυχησάντων δε, εκπομπών; Η συγκεκριμένη celebrity δεν φοβάται –ούτε το κρύο.

Μετά τις επιθέσεις εις βάρος της γιατί «τόλμησε να κάνει τηλεοπτικό γύρισμα χωρίς να ξυρίσει τις μασχάλες της» νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, επιθέσεις που πάλεψε με τα γνωστά κροσέ που γνωρίζει να κάνει ως αθλήτρια στο kick boxing η Gigi Hadid εμφανίστηκε με κάθε έναν από τους σμιλεμένους κοιλιακούς της εκτεθειμένους στο κρύο και οι παπαράτσι ζεστάθηκαν.

gigi hadid crop nyc 05

Η 22χρονη σχεδιάστρια, μοντέλο και σύντροφος του Zayn Malik βρέθηκε στο Μεγάλο Μήλο την Πέμπτη για τις ανάγκες φωτογράφησης.
Στη συνέχεια το κορίτσι που έχει γίνει θέμα συζήτησης για ότι κι αν κάνει εμφανίστηκε σε εορταστική εκδήλωση του κολοσσού του athleisure με τον οποίο συνεργάζεται, ντυμένη όπως αρμόζει στην περίσταση και το lifestyle της.

Την επόμενη φορά που οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές πάνε να σας αποπλανήσουν θυμηθείτε ότι οι κοιλιακοί θέλουν πειθαρχία, διατροφή, ιδρώτα και κάτι από δυναμικότητα. Την ποιότητα που έχει αναδείξει τη Gigi Hadid στην ατρόμητη νέα δύναμη του modelling.