Η Ελένη Φουρέιρα «έκοψε ανάσες» στην χθεσινή πρεμιέρα της

Η Ελένη Φουρέιρα «έκοψε ανάσες» στην χθεσινή πρεμιέρα της

Μοναδική όπως πάντα

Εάν είσαι φαν της ελληνικής μουσικής και δη του Αντώνη Ρέμου ή της Ελένης Φουρέιρα, θα ξέρεις πολύ καλά πως εχθές (15/12) έκαναν πρεμιέρα σε γνωστό κέντρο της πρωτεύουσας. Πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το παρών σε αυτήν την έναρξη, μεταξύ αυτών και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία δεν σταμάτησε στιγμή να μας βομβαρδίζει με Instagram stories.

Εμείς όμως σε αυτό το post δεν θα ασχοληθούμε με κανέναν άλλον, παρά μόνο με την θεότητα της βραδιάς, Ελένη Φουρέιρα. Τι sexy εμφάνιση ήταν αυτή; Εντάξει μπορεί να μην παρευρέθηκες στην πρεμιέρα, όμως μια βόλτα αν έκανες σήμερα στο Instagram σου, θα την είδες (σε περίπτωση που την ακολουθείς πάντα βέβαια).

Για μία ακόμη φορά κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και να μας ξεσηκώσει με την σκηνική της παρουσία -έχει και όλα τα προσόντα βέβαια-. Φορώντας μια διάφανη ολόσωμη φόρμα, η οποία ήταν διακοσμημένη με χιλιάδες κρυστάλλους , δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα έδωσε όλα επί σκηνής ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο κέντρο.

foureira 16 12 2017 18 5 48 192

Μια ματιά στην gallery παρακάτω θα σε πείσει για όσα σου λέμε.