Μα που το έκρυβε αυτό το κορμί; Η star μας δείχνει την επίπεδη κοιλιά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα που το έκρυβε αυτό το κορμί; Η star μας δείχνει την επίπεδη κοιλιά της

Κι εμείς απλά παρακολουθούμε

Είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την εν λόγω star να φοράει τόσα λίγα ρούχα, με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να εστιάσει τόσο στο σώμα της, που να μπορούμε να δούμε με άνεση την απίστευτα επίπεδη κοιλιά της. Οι εμφανίσεις είναι σχετικά ελάχιστες και όταν τις κάνει φροντίζει να είναι ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια, ώστε να μην μπορούμε να δούμε/σχολιάσουμε τίποτα απολύτως.

Για καλή μας (ή κακή θα δείξει) όμως ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε την σωστή ώρα στο σωστό σημείο, για να απαθανατίσει την Kristen Stewart σε μια καθημερινή στιγμή της και πιο κορμάρα από ποτέ. Αλήθεια, αυτό το κορμί που το έκρυβες μας λες;

4766D03D00000578 0 image a 40 1513494023067

Η 27χρονη ηθοποιός έκανε μια βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου στο Los Angeles και οι παπαράτσι την τσάκωσαν την στιγμή ακριβώς που έπρεπε. Η Kristen ήταν αρκετά casual ντυμένη και κάποια στιγμή θέλησε να φορέσει ένα φούτερ που είχε μαζί της. Σηκώνοντας λοιπόν τα χέρια της για να το βάλει, σηκώθηκε και το δεύτερο μπλουζάκι της αποκαλύπτοντας μας την υπέροχη επίπεδη κοιλιά της.

Άλλο ένα «κορμί» του Hollywood μόλις αποκαλύφθηκε λοιπόν και εσύ δεν έχεις αρά να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες.