Μαρία Μενούνος: Πλήρωσα το bullying της showbiz με την υγεία μου (vid)

Μαρία Μενούνος: Πλήρωσα το bullying της showbiz με την υγεία μου (vid)

Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος μίλησε ανοιχτά για την τοξικότητα και τον εκφοβισμό, το bullying που βίωσε προσπαθώντας να κάνει καριέρα και που πλήρωσε με τίμημα την υγεία της.

Η τηλεπαρουσιάστρια που βγήκε νικήτρια από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της -η Μενούνος έχει εξιστορήσει την οδύσσεια της ίδιας αλλά και της μητέρας της στα social media της για να δώσει κουράγιο σε άλλους καρκινοπαθείς αλλά και τις οικογένειες τους- εξομολογήθηκε στην εκπομπή "Access Hollywood" ότι το κακό εργασιακό περιβάλλον και η ανταγωνιστικότητα της showbiz της κόστισαν πολύ.

"Νομίζω υπάρχει πολύ τοξικότητα και εκφοβισμός. Είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι" λέει.

"Υπάρχει η λάμψη και νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι κομμάτι μιας τόσο απαστράπτουσας βιομηχανίας αλλά υπήρξαν στιγμές που ήταν πολύ σκληρές και είμαι σίγουρη ότι ούτε εσείς έχετε αντισώματα απέναντι σε αυτή τη σκληρότητα" πρόσθεσε.



Η Μενούνος μίλησε για το χρόνιο άγχος που της προκάλεσε η ενασχόληση της με τα media, το "μόνιμο στρες που σε καταστρέφει βιολογικά" αλλά και την αδιαφορία της να φροντίσει τον εαυτό της όταν έπρεπε βάζοντας προτεραιότητα την καριέρα και όλα όσα η βιομηχανία του θεάματος απαιτούσε από την ίδια.


"Καθυστέρησα να κάνω εξετάσεις γιατί θεωρούσα ότι ήμουν απλά υπερβολική, παρανοική. Είχα βάλει σε προτεραιότητα την περιπέτεια υγείας της μητέρας μου που είναι λογικό, ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και εκείνη. Αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας" καταλήγει.





Πηγή: CNNGreece