Σταμάτησε τον χρόνο! Η star στα 72 της χρόνια δεν έχει ούτε μία ρυτίδα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταμάτησε τον χρόνο! Η star στα 72 της χρόνια δεν έχει ούτε μία ρυτίδα

Δεν την αγγίζει ο χρόνος

Πόσο περίεργο και όμορφο παράλληλα είναι να βλέπεις ηθοποιούς που μεσουρανούσαν στη δεκαετία των 70’s να είναι ακόμη όπως τότε και να μην υπάρχει στο πρόσωπο τους ούτε ένα σημάδι γήρανσης, ούτε μία ρυτίδα; Είναι πραγματικά μοναδικό και θα λέγαμε πως μας καταλαμβάνει και ένα αίσθημα ζήλιας (με την καλή έννοια πάντα φυσικά) και αυτό γιατί εμείς σίγουρα στην ηλικία τους τις ρυτίδες μας θα τις έχουμε.

Όλο αυτό το παραλήρημα μας λοιπόν, ξεκίνησε από την στιγμή που είδαμε την Jaclyn Smith να ποζάρει στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και να μην έχει στο πρόσωπο της ΟΥΤΕ ΜΙΑ ρυτίδα! Κάπου εδώ να σου αναφέρουμε πως η star διανύει το 72ο έτος της ηλικίας της και ήταν μία από τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «οι Άγγελοι του Τσάρλι» εκείνης της εποχής.

4795AD8600000578 5213427 image a 12 1514312409618

Η 72χρονη κοινοποίησε στο Instagram account της μία σειρά από φωτογραφίες από τον εορτασμό των Χριστουγέννων και κάπου εδώ πρέπει να της δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για το πως έχει καταφέρει να διατηρηθεί έως τώρα. Στις φωτογραφίες μπορείς να τη δεις πότε με τον σκύλο της, πότε με τους φίλους της και πότε μόνη της, όμως αυτή που αξίζει να δεις περισσότερο από όλες τις άλλες είναι εκείνη στην οποία απαθανατίζεται παρέα με την 32χρονη κόρη της Spencer και την εγγονή της.

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.