Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του 3ου παιδιού της Kim Kardashian και δεν το φαντάζεσαι με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του 3ου παιδιού της Kim Kardashian και δεν το φαντάζεσαι με τίποτα

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου τι έχει επιλέξει

Η Kim Kardashian ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα τρίτο παιδάκι και αυτό το γνωρίζουμε σχεδόν από τότε που γέννησε τον Saint West. Ωστόσο η ευχή της αυτή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, μιας και η ίδια είχε αναφέρει πως αν επιχειρούσε να μείνει ξανά έγκυος θα μπορούσε ακόμη και να πεθάνει.

Κάπως έτσι λοιπόν μπήκε στο μυαλό της –και στη συνέχεια στην ζωή της- η ιδέα της παρένθετης μητέρας. Και τώρα μέσα στα Χριστούγεννα και στην αρχή του νέου χρόνου που πλησιάζει θα κρατά στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι. Ένα κοριτσάκι, όπως μας αποκάλυψε πρόσφατα είναι το νέο μέλος που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και θα δώσει διπλά χαρά στα δύο παιδάκια της. Η North είχε πει άλλωστε πως την περιμένει πως και πως και πως θα παίζει με τα παιχνίδια της για να προσέχει ώσπου εκείνη να μεγαλώσει.

Ποιο είναι όμως το όνομα της μικρής Kardashian που θα έρθει στον κόσμο στις αρχές του 2018; Γνωρίζεις πολύ καλά το «θέμα» που έχει η συγκεκριμένη οικογένεια με τα ονόματα, συνεπώς και το όνομα της μικρής θα πρέπει να αρχίζει από «K». Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες από άτομο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Kardashian, το όνομα εκείνης θα είναι Kristmas.

Κι αυτό έχει επιλεχθεί πιθανότατα για δύο λόγους: α) γιατί θα γεννηθεί μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων και β) γιατί τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή της Kim και θεωρεί ως χριστουγεννιάτικο θαύμα το γεγονός πως θα αποκτήσει τρίτο παιδάκι. Μένει λοιπόν, να μάθουμε αν αυτό ισχύει.