Ο ρόλος που έχασε η Meghan Markle εξαιτίας της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο ρόλος που έχασε η Meghan Markle εξαιτίας της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry

Δεν πάει το μυαλό σου

Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο περιμένουμε πως και πως να έρθει η καινούργια χρονιά, αυτός είναι ο γάμος του πρίγκιπα Harry με την αγαπημένη του Meghan Markle. Η σχέση της αυτή είναι γεγονός ότι θα της αλλάξει την ζωή, έκανε όμως κι ένα κακό στην καριέρα της. Έχασε μέσα από τα χέρια της έναν ρόλο που της ταίριαζε γάντι.

Η 36χρονη ηθοποιός είχε συμπεριληφθεί μέσα στις προτεινόμενες ηθοποιούς για τον ρόλο που θα κάνει το επόμενο κορίτσι του Daniel Craig στην ταινία James Bond και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο ρόλος αυτός της ταίριαζε γάντι και ήταν σχεδόν η εκλεκτή. Η νέα εξέλιξη όμως στην ζωή της δυστυχώς (ή ευτυχώς δεν ξέρουμε) της στέρησε αυτόν τον σπουδαίο ρόλο, πλάι σε έναν τόσο σημαντικό και αξιόλογο ηθοποιό.

Μία πηγή από την παραγωγή είπε στη Sun: «Η Meghan είναι η πιο κατάλληλη για τον ρόλο. Της ταιριάζει απίστευτα. Είναι λαμπερή, sexy και πολύ καλή ηθοποιός». Μάλιστα όλο αυτό συνέβη πολύ πριν γίνει γνωστό το ρομάντζο της με τον Harry, ωστόσο μόλις ήταν έτοιμοι για την επίσημη πρόταση εκεί γνωστοποιήθηκε και η σχέση τους χαλώντας όλα τα σχέδια.

Μήπως όμως τελικά είναι για καλό όλο αυτό; Εσένα θα σου άρεσε να τη δεις ως James Bond girl ή ως πριγκίπισσα -που θα γίνει σε λίγους μήνες-;