Ο Luke Evans αποχαιρετά το 2017 topless και εμείς δεν ξεκολλάμε από την οθόνη μας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Luke Evans αποχαιρετά το 2017 topless και εμείς δεν ξεκολλάμε από την οθόνη μας

Αυτός ο άνθρωπος…αυτός

Μπορεί η Emily Ratajkowski να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και να ξέρει επίσης καλά τι πρέπει να κάνει για να ασχοληθούμε μαζί της, όμως και ο Luke Evans δεν πάει καθόλου πίσω. Ο διάσημος ηθοποιός εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, είναι και ένας πολύ sexy άντρας και αυτό μπορείς να το ανακαλύψεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θελήσεις, απλά και μόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες του.

Πριν από μερικούς μήνες τον απολαύσαμε ως τον κακό Gaston στο Beauty and the Beast, όμως το αγόρι αυτό καθόλου κακό δεν είναι στην πραγματικότητα. Αντίθετα θα τον λέγαμε πολύ γοητευτικό και sexy. Μάλιστα μετά την τελευταία του κίνηση ανακαλύψαμε πως του αρέσει να «βασανίζει» το γυναικείο κοινό του.

Γι’ αυτό και η selfie που έβγαλε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2017 ήταν αυτή που μας έδωσε την αφορμή γι’ αυτό εδώ το κείμενο. Ο 38χρονος ηθοποιός κοινοποίησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ημίγυμνος -από την μέση και πάνω ευτυχώς- γράφοντας στη λεζάντα:

«Καλημέρα! Τελευταίο Σάββατο του χρόνου και εγώ πάω να βρω μερικά δελφίνια». Δεν καταλάβαμε βέβαια για ποια δελφίνια μιλούσε ακριβώς, αλλά να σου πούμε πως εμείς έναν-έναν τους μετρήσαμε τους κοιλιακούς του.


https://www.instagram.com/p/BdVGFvMjdua/