Αυτό δεν το γνώριζες! Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Selena Gomez έχει δυο γλυκύτατες αδερφές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό δεν το γνώριζες! Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Selena Gomez έχει δυο γλυκύτατες αδερφές

Εσύ το γνώριζες;

Το 2017 πριν αποχωρίσει μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ακόμη και εμείς απλά καθόμαστε και τις περιμένουμε. Μέχρι τώρα για παράδειγμα ξέραμε πως η Selena Gomez ήταν μοναχοκόρη ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι να δούμε τις παρακάτω φωτογραφίες στο Instagram account της τραγουδίστριας.

Φέτος πήρε από το Billboard τον τίτλο Γυναίκα της Χρονιάς, όμως εμείς πιστεύουμε πως της ταιριάζει ένας ακόμη, αυτός που την αναφέρει ως «καλύτερη αδερφή της χρονιάς». Στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της η Selena μεγάλωσε ως μοναχοκόρη, αυτό όμως έπαψε να ισχύει το 2013 που η μητέρα της Mandy, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον τότε σύζυγο της, την Gracie η οποία σήμερα είναι 4 ετών.


https://www.instagram.com/p/BaVLp3mgLNJ

Η 25χρονη όμως έχει μία ακόμη αδερφή από τον γάμο του μπαμπά της, την 3 ετών Tory. Νωρίτερα μέσα στο 2017 η Selly είχε κοινοποιήσει μία φωτογραφία με την Gracie, στην οποία και έγραψε κάποια πολύ τρυφερά λόγια τα οποία της χαρίζουν το βραβείο της καλύτερης αδερφής που σου αναφέραμε προηγουμένως.

«Θα μάθω στην αδερφή μου να ξέρει ότι είναι ισχυρή, τολμηρή και όμορφη. Θα μεγαλώσει και θα αναπτυχθεί γνωρίζοντας πως η φωνή της έχει δύναμη. Θα καταλάβει τη σπουδαιότητα του να είσαι ηγέτης και θα εμπνεύσει τους άλλους με την αλήθεια της», έγραψε στο γλυκό στιγμιότυπο η Selly και τα likes πήραν φωτιά. Μάλιστα περίπου πριν από έναν χρόνο μας έδειξε και την μικρή Tory την οποία και κρατούσε αγκαλιά σε μία από τις συναυλίες της.

Δεν ξέρουμε τι λες εσύ, αλλά εμείς θεωρούμε πως η Selena είναι ένα πολύ τρυφερό κορίτσι και το σημαντικότερο; Λατρεύει τις αδερφές της παρά το γεγονός πως είναι ετεροθαλής και με τις δύο.