Η Khloe Kardashian μιλάει 1η φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της & αποκαλύπτει το όνομα που διάλεξε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μιλάει 1η φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της & αποκαλύπτει το όνομα που διάλεξε

Τι λέει για το φύλο του μωρού της;

Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν θα μείνουν κάτι σαν ορόσημο στην ιστορία του 2017, αφού η Khloe Kardashian πήρε την απόφαση μετά από πολύ καιρό να αποκαλύψει και να επιβεβαιώσει κι επίσημα την εγκυμοσύνη της. Η φωτογραφία της στο Instagram σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της και φυσικά έκτοτε όλοι μιλούν για αυτό.

Η 33χρονη reality star μάλιστα εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres, όπου και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της με τον Tristan Thompson, το φύλο, αλλά και το όνομα του μωρού της. Οι πληροφορίες και οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το φύλο του μωρού είναι πολλές, ωστόσο όπως η ίδια είπε έχει επιλέξει να μην μάθει ακόμη αν πρόκειται να γεννήσει αγοράκι ή κοριτσάκι.

Όσον αφορά στο όνομα αυτού η Khloe είπε πως της έχει κολλήσει η ιδέα να ακολουθήσει την παράδοση των Kardashians και το όνομα του να αρχίζει από «K» αν είναι κοριτσάκι. Αν είναι αγόρι όμως το όνομα αυτού θα είναι σαν του μπαμπά του, Tristan Thompson Jr. (aka Junior). Τα παιδιά της Kim και της Kourtney δεν έχουν ακολουθήσει την παράδοση αυτή (Mason, Penelope, Reign, North και Saint) και το ίδιο ισχύει και για την κόρη του αδερφού της, Rob, την μικρή Dream, που γεννήθηκε πέρυσι.

47BE955D00000578 5234439 Baby bump Khloe Kardashian covered up her baby bump in a tight w m 69 1515065520871

Στην ερώτηση που της έκανε η Ellen, γιατί άργησε τόσο να το ανακοινώσει η Khloe είπε πως ήθελε να πάρει τον χρόνο της και να το ανακοινώσει όταν εκείνη θα ένιωθε έτοιμη να το κάνει.