Η κίνηση ματ της Selena Gomez που μας απέδειξε πως είναι τρισευτυχισμένη με τον Justin Bieber

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση ματ της Selena Gomez που μας απέδειξε πως είναι τρισευτυχισμένη με τον Justin Bieber

Άλλωστε ήταν πάντα ο έρωτας της ζωής της

Όσοι μήνες και να περάσουν εμείς θα λέμε και θα ξαναλέμε για τον χωρισμό της Selena Gomez από τον The Weeknd και πόσο μας πλήγωσε η επιλογή της αυτή. Θεωρούμε πως με τον Abel ήταν το τέλειο ζευγάρι και στεναχωρηθήκαμε πολύ μόλις πληροφορηθήκαμε τον απρόσμενο αυτόν χωρισμό τους.

Όμως η πρώτη αγάπη (aka Justin Bieber) δεν ξεχνιέται και γι’ αυτό επανασυνδέθηκε και πάλι με τον πρώην της. Άλλοι χάρηκαν, άλλοι όχι (η οικογένεια της ήταν και είναι αρνητική) και η Selena δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτήν τη φορά τα πράγματα να πάνε όπως ακριβώς τα θέλει και ο Justin να μην την πληγώσει ξανά.

Η 25χρονη τραγουδίστρια επίσης μόλις μας έκανε ξεκάθαρο με μία κίνηση της, για το πόσο ευτυχισμένη και αγαπημένη είναι με τον Justin. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μετά τις διακοπές σε μία καθημερινή casual βόλτα της, να φορά ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε επάνω «I feel love» (aka νιώθω ερωτευμένη). Ε μετά από αυτό πως να αμφισβητήσουμε τα αισθήματα της και να πάμε κόντρα σε αυτόν τον έρωτα;

Απλά δεν γίνεται.

Διάβασε και αυτό: Εσύ ακόμη να πειστείς πως η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι ένα βήμα πριν το γάμο;