Επιτέλους ένα φυσιολογικό κορμί! Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της star που θα σε εκπλήξουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους ένα φυσιολογικό κορμί! Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της star που θα σε εκπλήξουν

Και δεν δίνει δεκάρα για τα αδιάκριτα βλέμματα

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η διάσημη ηθοποιός κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω της και να τη χαζεύουν ασταμάτητα. Η πρώτη ήταν τη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών, όταν στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με ένα τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της, πυροδοτώντας φυσικά φήμες περί αρραβώνα με τον καλό της.

Η δεύτερη ήταν μέσα στην εβδομάδα, όταν η 37χρονη ηθοποιός εθεάθη σε διακοπές με το σύντροφο της στην παραλία του Harbour Island στις Μπαχάμες και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό μας έκαναν να αναρωτηθούμε για πολλά πράγματα. Βλέπεις, η Michelle Williams δεν έχει αναλογίες μοντέλου -ούτε όμως και παραπανίσια κιλά- αυτό όμως καθόλου δεν την εμπόδισε να φορέσει το ολόσωμο μαγιό της και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στις εξωτικές Μπαχάμες.

Μπορεί να μην είναι το σώμα αυτό που θα το δεις και θα αναφωνήσεις από ενθουσιασμό και λίγη ζήλια -έλα μεταξύ μας είμαστε- όμως είναι ένα άκρως φυσιολογικό κορμί που θα μπορούσαμε πολλές να το έχουμε ως παράδειγμα προς μίμηση και σε καμία περίπτωση προς αποφυγή.

47F3A6DD00000578 5251773 Loved up Michelle Williams was spotted wearing a huge diamond ri a 6 1515533701009

Γιατί ωραία η Doutzen Kroes, η Kim Kardashian και η Emily Ratajkowski με το κορμί το αψεγάδιαστο, το καλλίγραμμο, όμως το σώμα αυτό που έχει τα πάντα –σε φυσιολογικό επίπεδο- είναι πάντα πιο όμορφο και υγιές. Βέβαια θα μας πεις πως η Michelle θα μπορούσε να είναι λίγο πιο γυμνασμένη, προκειμένου να αναδείξει καλύτερα το κορμί της, αλλά και υπό αυτές τις συνθήκες δεν τη λες και κακή.

Διάβασε και αυτό: Είδαμε καλά; Η star ανακοίνωσε τον αρραβώνα της στις Χρυσές Σφαίρες