Η Βίκυ Καγιά γεννάει από μέρα σε μέρα και ανέβασε την τελευταία φωτογραφία της

Η Βίκυ Καγιά γεννάει από μέρα σε μέρα και ανέβασε την τελευταία φωτογραφία της

Η κοιλιά της πραγματικά κοντεύει να εκραγεί

Μία από τις πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες της ελληνικής showbiz ήταν αναμφίβολα αυτή της Βίκυς Καγιά. Μπορεί να μην την αντιληφθήκαμε αμέσως, βλέπεις φρόντισε να το κρύψει καλά για αρκετούς μήνες, αφού μέσα Αυγούστου που το ανακοίνωσε βρισκόταν ήδη στις αρχές του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης της.

Από τον Σεπτέμβρη, όντας πια στον πέμπτο μήνα κυκλοφορούσε πιο άνετα και μας έδειχνε συχνά πυκνά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Πλέον βρίσκεται στον ένατο μήνα γεννάει από μέρα σε μέρα και ανέβασε –πιθανότατα- την τελευταία της φωτογραφία πριν από τον τοκετό. Η νέα της φωτό στο Instagram account της, δείχνει την τεράστια πια κοιλιά της, η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται στο καμαρίνι της με δύο πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες, ετοιμάζοντας το επόμενο επαγγελματικό βήμα της και η mirror selfie με την τεράστια κοιλίτσα της έχει ήδη συγκεντρώσει άπειρα likes. Αναμένουμε με αγωνία την στιγμή που η Βίκυ Καγιά θα ποστάρει στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου της.


https://www.instagram.com/p/BdxRP52npFx

Διάβασε ακόμη: Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη έφτιαξε μια σαλάτα που θα θες σίγουρα να δοκιμάσεις