Ο Jake Gyllenhaal μιλάει για τον Heath Ledger στην πιο συγκινητική συνέντευξη της ζωής του

Γωγώ Φούντα
Ο Jake Gyllenhaal μιλάει για τον Heath Ledger στην πιο συγκινητική συνέντευξη της ζωής του

To άγνωστο περιστατικό από την μεταξύ τους σχέση

Μας αρέσει πολύ όταν οι stars αφήνουν στην άκρη το λαμπερό τους προφίλ και γίνονται σαν όλους εμάς. Επίσης λατρεύουμε να ακούμε για bromances και για την αγάπη που μπορεί να μοιράζονται δύο άντρες, στον αχανή και... ψυχρό κόσμο του Hollywood.

O Jake Gyllenhaal λοιπόν, είναι ένας από αυτούς και στην τελευταία του συνέντευξη για το GQ-πιο ωραίος και σέξι από ποτέ-μίλησε συγκινημένος για την ιδιαίτερη σχέση του με τον αδικοχαμένο Heath Ledger.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην περίοδο των casting για το Moulin Rouge ( συμπτωματικά ήταν και οι δύο υποψήφιοι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο), o oποίος τελικά δόθηκε στον Ewan McGregor.

«Mια μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Ηeath και μου είπε: Έχω να σου πω κάτι. Με πήρε ο Buz (o παραγωγός) και μου προσέφερε τον ρόλο στο Moulin Rouge. Τον απέρριψα», είπε ο Jake. «Tόσο πολύ με αγαπούσε που απέρριψε τον ρόλο για να μην έρθουμε αντιμέτωποι», συμπλήρωσε συγκινημένος.

heath ledger jake gyllenhaal

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει στο Brokeback Mountain ενώ ο Heath πέθανε λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Dark Night.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους ένα φυσιολογικό κορμί! Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της star που θα σε εκπλήξουν

Survivor 2: O Γιάννης Δρυμωνάκος είναι η αιτία που θα το βλέπεις και φέτος φανατικά