4 χρόνια μετά την φημολογούμενη σχέση τους, οι δύο stars είναι και πάλι μαζί;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 χρόνια μετά την φημολογούμενη σχέση τους, οι δύο stars είναι και πάλι μαζί;

Αυτό και αν είναι έκπληξη

Έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τότε που η νεαρή ηθοποιός και ο διάσημος τραγουδιστής ξεκίνησαν να βγαίνουν, ωστόσο αυτή η σχέση δεν ευοδώθηκε για πολύ αφού κράτησε περίπου έναν χρόνο. Φαίνεται ωστόσο, πως η φλόγα αυτή ανάμεσα τους δεν έσβησε ποτέ, μιας και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε εκ νέου να διασκεδάζουν μαζί την Κυριακή που μας πέρασε.

Ο Drake και η Zoe Kravitz απαθανατίστηκαν μαζί σε τρυφερά ενσταντανέ στο afterparty των Golden Globes αμέσως μετά τα βραβεία. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η DailyMail ο 31χρονος rapper φαίνεται να έχει τα χέρια του γύρω από τους ώμους της κόρης της Lisa Bonet και του Lenny Kravitz, Zoe, ενώ ταυτόχρονα μιλούσαν με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

47EDE13500000578 0 image a 43 1515520750036

Οι δύο stars φάνηκαν να είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους, κάτι πολύ λογικό αν σκεφτείς πως οι δυο τους υπήρξαν ξανά ζευγάρι -έστω και για μικρό διάστημα- τη χρονιά 2013-2014. Ο rapper μάλιστα έκανε για λίγο και τον DJ του πάρτι, με την 29χρονη ηθοποιό να μην κάνει βήμα από δίπλα του, αντίθετα να (μας) δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες, πάντα στο πλευρό του.



Λες να είναι αυτή η επανασύνδεση του 2018;

Διάβασε ακόμη: Ο Jake Gyllenhaal μιλάει για τον Heath Ledger στην πιο συγκινητική συνέντευξη της ζωής του