H Jennifer Lopez ετοιμάζεται να παντρευτεί και δεν φαντάζεσαι τι κάνει λίγους μήνες πριν το γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Jennifer Lopez ετοιμάζεται να παντρευτεί και δεν φαντάζεσαι τι κάνει λίγους μήνες πριν το γάμο

Το περιμέναμε είναι η αλήθεια

Για πολλούς η Jennifer Lopez έχει ήδη το τέλειο σώμα, ωστόσο εκείνη φαίνεται πως έχει και όρεξη και «χώρο» για ακόμη περισσότερη βελτίωση. Ειδικά όταν πρόκειται για την εικόνα της και την εξωτερική της εμφάνιση στο επικείμενο γάμο της με τον Alex Rodriguez.

Η JLo και ο Alex Rodriguez είναι σχέση σχεδόν έναν χρόνο τώρα και οι δυο τους σκοπεύουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αυτήν την άνοιξη. Σύμφωνα με πηγές του Life& Style η 48χρονη τραγουδίστρια έχει πάει την έκφραση «ετοιμαζόμαστε για γάμο» σε τελείως άλλο επίπεδο. Η star γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ έχει προσλάβει διατροφολόγο και personal trainer.

Θέλει μέχρι την μεγάλη μέρα της -αν φυσικά ισχύει αυτή η είδηση- να έχει φτιάξει το απόλυτο κορμί (κάτι που για εμάς ήδη έχει) και γι’ αυτό ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής. Σύμφωνα με τη πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, η Jennifer γυμνάζει τους φημισμένους γοφούς με σκληρές και έντονες αερόβιες ασκήσεις, τρέξιμο, ποδήλατο, boxing και φυσικά χορό.

Φυσικά δεν παραλείπει να πίνει άπειρο νερό και να έχει ως συνοδοιπόρο της σε όλο αυτό, τον αγαπημένο της Alex, ο οποίος τη συνοδεύει και της κάνει πάντα παρέα στο γυμναστήριο. Πρόσφατα μάλιστα ο star κοινοποίησε στο Instagram account του ένα βίντεο με τους δυο τους να γυμνάζονται και ναι για εμάς αυτός ήταν ο ορισμός των fitnessgoals και couplegoals.


https://www.instagram.com/p/BdXb75rFdBG

Το μόνο που μας έμεινε πλέον είναι να την απολαύσουμε ντυμένη νύφη στα λευκά.

Δες επίσης: Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Jennifer Lopez να ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της

Ξεκάθαρη εμμονή με αυτή την εμφάνιση της Jennifer Lopez