Καραβάτου-Κατσούλης για το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Πέσαμε από τα σύννεφα…»

Καραβάτου-Κατσούλης για το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Πέσαμε από τα σύννεφα…»

Σοκαρισμένη από το περιστατικό είναι και η Κατερίνα Καραβάτου!

Με την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη ασχολήθηκε και η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη « Φωλιά των Κου- Κου».

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ο Κρατερός είπε: «Έχουμε πάθει όλοι σοκ, γιατί είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζουμε καλά. Οπότε αυτή η είδηση ήρθε λίγο σαν ένα τούβλο που σου ήρθε στο κεφάλι. Είναι λυπηρό όπως και να έχει όλο αυτό το πράγμα που έγινε. Προφανώς και δεν δικαιολογείται η βιαιοπραγία, είτε λεκτική, πόσο μάλλον η σωματική και δεν θα εξετάσουμε τώρα το λόγο. Για τον Μάνο δεν έχω ξανακούσει κάτι. Για αυτό πέσαμε από τα σύννεφα όλοι…».

Σοκαρισμένη από το περιστατικό είναι και η Κατερίνα Καραβάτου:

«Θέλω να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Καταρχήν θα πω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι θέμα δικαιοσύνης. Το άλλο που θέλω να σας πω, επειδή ακούγεται το τι έχει γίνει σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σοφίας, εμείς έχουμε προσπαθήσει να μιλήσουμε με τον Μάνο, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα σωστό να υπάρχουν και οι δύο απόψεις. Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν έχει απαντήσει. Εμείς είμαστε εδώ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει για να ακούσουμε και τη δική του άποψη των γεγονότων».

Διάβασε επίσης:

Σοβαρές καταγγελίες Παυλίδου για άγριο ξυλοδαρμό της από τον Παπαγιάννη! «Με άρπαξε από το λαιμό»

Δείτε όλα όσα είπαν στη «φωλιά των κου κου»