Το κορμί του Nomads μας δίνει συμβουλές για το καλοκαίρι που έρχεται!

Το κορμί του  Nomads  μας δίνει συμβουλές για το καλοκαίρι που έρχεται!

Έχει απίστευτο κορμί...

Η Δήμητρα Φραντζή πόσταρε μία φωτογραφία της, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα likes «έπεσαν βροχή».

Η προπονήτρια στίβου έδωσε συμβουλές στους followers της για το πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα γυμνασμένο και όμορφο σώμα.

«Μπορεί να ακούγεται μακρινό αλλά το καλοκαίρι που τόσο αγαπάμε, έρχεται σε μόλις 5 μήνες. Πολλοί μου ζητάτε συμβουλές όχι μόνο ως προς την εμφάνιση αλλά και στο θέμα υγείας, φυσικής κατάστασης. Είναι μεγάλη μου χαρά να μοιραστώ μαζί σας απλές συμβουλές και με πολύ απλά βήματα να βελτιώσετε και την υγεία σας αλλά και την εικόνα σας. Δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο ούτε όμως και μαγικά φίλτρα. Βάλτε μέτρο στη καθημερινότητα σας, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας... Ξεκινάμε λοιπόν με το πιο απλό αλλά πολύ σημαντικό. Πόσο νερό καταναλώνετε στη διάρκεια της ημέρας; .

#Νερό #μειώνει #ρυτίδες #αποτοξίνωση#ανανέωση κυττάρων #ενυδάτωση#όταν_διψαμε_ειμαστε_ηδη_αφυδατωμενοι_! #αγαπα τον #εαυτό σου 5 #μήνες#καλοκαίρι #σώμα #άσκηση #water#exercise #loveyourself #loveyourbody#body #fit #fitness #workout “.

Διάβασε επίσης:

Πώς θα καταλάβεις ότι πίνεις όσο νερό πρέπει μέσα στην ημέρα;