Αν οι φήμες είναι αληθινές, τότε αυτό είναι το sexy και hot ζευγάρι στο Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αν οι φήμες είναι αληθινές, τότε αυτό είναι το sexy και hot ζευγάρι στο Hollywood

Και φυσικά θέλουμε πολύ να ισχύει

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που το ζευγάρι ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου. Και μπορεί τότε να στεναχωρηθήκαμε αρκετά, όμως δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτή η αναπάντεχη συνάντηση, σχέση; Θα δείξει σε πολύ λίγο καιρό.

Είναι αλήθεια πως σε σχέση με την πρώην σύζυγο του, εκείνος έμεινε περισσότερους μήνες μόνος να σκεφτεί και τον χωρισμό, αλλά και τι ακριβώς θέλει από την ζωή. Και φαίνεται πως η εσωτερική αυτή αναζήτηση «δούλεψε», μιας και βρήκε ήδη αυτό που έψαχνε ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε. Σε περίπτωση που ίσως δεν κατάλαβες, αναφερόμαστε στον Chris Pratt και τον χωρισμό του από την Anna Faris, που πλέον καθόλου δεν μας ενοχλεί.

Εκείνη βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του νέου της συντρόφου -σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα- και το ίδιο φαίνεται να κάνει πλέον και ο όμορφος ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη σε ρομαντικό ραντεβού με την Olivia Munn. Όμορφη κι εκείνη (και μάλιστα πολύ), ελεύθερη, οπότε γιατί όχι να μην φτιάξει ξανά τη ζωή της;

Olivia Munn Cosmopolitan Mexico April 2017 Cover Photoshoot02

Σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Tonight το νέο αυτό δίδυμο εθεάθη στις 19 Γενάρη να τρώει στο εστιατόριο Craig’s στο West Hollywood και μάλιστα απολάμβαναν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου. Πραγματικά, φανταζόμαστε αυτούς τους δύο μαζί και σκεφτόμαστε πως θα είναι σίγουρα το πιο sexy και hot ζευγάρι στην showbiz.

Η πηγή που βρέθηκε στο εστιατόριο αποκάλυψε επίσης, πως οι δυο τους ήταν μόνοι τους όλο το βράδυ και φερόταν πολύ φιλικά ο ένας στον άλλον, ενώ μάλιστα ο Chris κάποια στιγμή πέρασε το χέρι του γύρω από την Olivia. Αν αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του νέου αυτού φλερτ, τότε τι είναι; Ελπίζουμε πραγματικά οι φήμες να είναι αληθινές γιατί θέλουμε πολύ να τους δούμε μαζί.

Διάβασε επίσης:

Είναι αυτός ο πιο γρήγορος και απρόσμενος γάμος στην ιστορία του Hollywood;

Ο χωρισμός είναι οριστικός! Ο διάσημος ηθοποιός μόλις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου