Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με μαγιό μέσα στον χειμώνα και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με μαγιό μέσα στον χειμώνα και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη

Αξίζει οπωσδήποτε το like σου

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πολύ καλά πως να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και πολλές φορές και τον γυναικείο μαζί. Το χθεσινό βράδυ ήταν μία από αυτές τις φορές που η ξανθιά παρουσιάστρια θέλησε να μας κάνει όχι μόνο να αναπολήσουμε το καλοκαίρι, αλλά και να κλάψουμε για την σοκολάτα που είχαμε φάει πριν από λίγα λεπτά.

Ένα flashback/throwback -όπως θες πες το- στο περσινό καλοκαίρι έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πριν από μερικές ώρες πόσταρε στο Instagram account μία ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη. Ξεχάσαμε αμέσως, χειμώνες, κρύα και βροχές και βρεθήκαμε μαζί της στην κοντινότερη παραλία να κάνουμε βουτιές.

Ναι, προφανώς και όλα αυτά έγιναν νοερά. Η αλήθεια είναι πως θα το θέλαμε στην πραγματικότητα, αλλά έχουμε ακόμη μερικούς μήνες μέχρι τότε. Ώσπου να βάλουμε και πάλι τα μαγιό μας λοιπόν, θα χαζεύουμε το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί της Κατερίνας Καινούργιου, χωρίς να τρώμε σνακ και σοκολάτες όμως.

«?Summer...hurry up...? Στη μέση του χειμώνα, ανακάλυψα τελικά ότι μέσα μου υπάρχει ένα αόρατο καλοκαίρι.... Εσωτερική καλοκαιρία με βροχερό ουρανό έξω από το παράθυρο, σημαίνει ηλιόλουστη ζωή όλες τις εποχές...», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Κατερίνα, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.


https://www.instagram.com/p/BeLsqdGgoi7

Διάβασε ακόμη:

Η αρετουσάριστη και άφιλτρη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου αξίζει το σημερινό σου like