Η νέα εμφάνιση και οι φωτογραφίες της star που αποδεικνύουν πως δεν ήταν έγκυος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα εμφάνιση και οι φωτογραφίες της star που αποδεικνύουν πως δεν ήταν έγκυος

Το κορμί της τα λέει όλα

Το συγκεκριμένο ζευγάρι μας έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο χρόνο και η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή μας μπέρδεψε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό. Δύο πράγματα ακούγονται συνέχεια από τον προηγούμενο χρόνο, πως πρόκειται να παντρευτούν και πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Κι ενώ μέχρι ένα σημείο είχαμε πειστεί για την εγκυμοσύνη αυτή, υπήρχαν φωτογραφίες που έδειχναν την star με σχετικά φουσκωμένη κοιλιά, η τελευταία της εμφάνιση μας έκανε ξεκάθαρο πως όλα αυτά που κυκλοφορούσαν ήταν φήμες και μόνο. Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton ούτε έχουν παντρευτεί -ακόμα τουλάχιστον- ούτε και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι μαζί.

Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε να απολαμβάνει διακοπές με φίλους στο Mexico και η εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν αυτή ακριβώς που μας απέδειξε πως δεν είναι, ούτε ήταν έγκυος, παρά τις φήμες που την ήθελαν να γίνεται ξανά μαμά. Είναι πραγματικότητα το γεγονός πως θέλουν να κάνουν ένα παιδί οι δυο τους, όμως δεν ήταν αυτή η στιγμή που θα γινόντουσαν γονείς.

gwen stefani blake shelton beach vacation playa del carmen mexico 1

Η Gwen και ο Blake έδειχναν να απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ η star μας έδειξε τόσο το καλλίγραμμο κορμί της φορώντας το μαγιό της, όσο και την επίπεδη κοιλιά της.

Διάβασε ακόμη:

Μα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της επιτέλους; Η νέα εμφάνιση της star προκαλεί προβληματισμό