Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η star αρραβωνιάστηκε κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η star αρραβωνιάστηκε κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο της αδερφής της

Μπορεί οι δύο stars να έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο Αυστραλιανό Open νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όμως οι γαμήλιες καμπάνες έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Οι φωτογραφίες της διάσημης αθλήτριας με μία διαμαντένια βέρα στο χέρι της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει.

Η Venus Williams, αδερφή της Serena, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα με τον εκατομμυριούχο σύντροφο της, Nicholas Hammond και αυτό αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες στις οποίες και απαθανατίστηκε το ζευγάρι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 37χρονη τενίστρια με τον σύντροφο της να διασχίζουν το αεροδρόμιο του Sydney και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν είδαμε αυτό το δαχτυλίδι.

487E351A00000578 5302135 Eye catching The US sports star appeared in jovial spirits as sh a 94 1516710439384

Ή καλύτερα αυτήν τη διαμαντένια και σίγουρα πανάκριβη βέρα που φορούσε η Venus και μία έκρυβε κάτω από ένα ψάθινο καπέλο, μία την εμφάνιζε. Το ζευγάρι ήταν αρκετά casual ντυμένο, ενώ μαζί τους ήταν επίσης η μητέρας της αθλήτριας Oracene Price και η 42χρονη αδερφή της Isha. Δεν ξέρουμε εάν έχει συμβεί αρραβώνας μεταξύ τους ή απλά πρόταση (ή μπορεί και τίποτα από τα δύο), όμως οι φωτογραφίες αυτές με το διαμαντένιο δαχτυλίδι, μόνο σε κάτι τέτοιο μας παραπέμπουν.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε πολύ σίγουρα.

Διάβασε επίσης:

Μα πού είχε χαθεί; Η νέα εμφάνιση της Beyoncé και τα πολλά παραπανίσια κιλά