H Madonna ποζάρει topless στο Instagram και η φωτογραφία της έχει γίνει viral

H Madonna ποζάρει topless στο Instagram και η φωτογραφία της έχει γίνει viral

Καιρό είχαμε να τη δούμε

Η Madonna υπήρξε μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες των χρόνων που πέρασαν και δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να αμφισβητήσει την μουσική της πορεία. Δεν την αποκαλούν τυχαία άλλωστε τη Βασίλισσα της Pop. Η star πέρασε από πολλές φάσεις της ζωής της και φυσικά δεν ήταν οι λίγες οι φορές που πόζαρε topless ή και τελείως γυμνή για χάρη κάποιας φωτογράφισης.

Το κορμί της ήταν πάντοτε αψεγάδιαστο και μοναδικό -βλέπεις τόσος χορός είχε αποτέλεσμα- ενώ ακόμη και στην ηλικία που βρίσκεται πλέον το σώμα της είναι υπέροχο. Μην ξεχνάς πως πλησιάζει τα 60 και σίγουρα θα ήθελες κι εσύ ένα παρόμοιο σώμα στα 60 σου. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, την οποία παρεμπιπτόντως είχαμε πολύ καιρό να δούμε, ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει topless (φυσικά) και γίνεται viral.

Η φωτογραφία της ανέβηκε μόλις πριν από ένα 24ωρο και οι fans της ανά τον κόσμο έσπευσαν να κάνουν τα απαραίτητα likes και σχόλια. Δεν σου φαίνεται όμως πως κάτι δεν πάει καλά με την εικόνα της; Εντάξει έχουμε καιρό να την δούμε είναι αλήθεια, όμως είναι πολύ αλλαγμένη. Και δεν είναι τόσο το στήθος της αυτό που μας σόκαρε, όσο το πρόσωπο της. Η 59χρονη τραγουδίστρια έχει αλλάξει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται. Ωστόσο ξέρει ακόμα πολύ καλά πως να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας και να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της.

Well done Madonna! Δες την φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Αποκλείεται! Η εγκυμονούσα star έχει φουσκώσει πολύ και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε