Η πιο sexy εγκυμονούσα! Η star ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλιά, φορώντας μόνο τα απαραίτητα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο sexy εγκυμονούσα! Η star ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλιά, φορώντας μόνο τα απαραίτητα

Κι έχει φουσκώσει ήδη πάρα πολύ

Πριν από τρεις μήνες η διάσημη star ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία πως σύντομα θα γίνει μανούλα για τέταρτη φορά, συμπληρώνοντας την οικογένεια τους με ένα ακόμη αγοράκι. Έκτοτε έχει ανεβάσει πολλά posts από την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, όμως το τελευταίο της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Η star βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η φωτογραφία που ανέβασε συγκέντρωσε άπειρα likes σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η Hilaria και ο Alec Baldwin σε περίπου τρεις μήνες θα γίνουν και πάλι γονείς και η μέλλουσα μανούλα δεν άφησε τίποτα στην φαντασία μας με την ανάρτηση της.

Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πια πάρα πολύ και αυτό είναι αρκετά εμφανές στην φωτογραφία της. Η star φοράει τα απολύτως απαραίτητα και ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της με την κοιλιά της πιο φουσκωμένη από ποτέ. Η bottomless selfie -όπως την ονομάζουν- της star ήταν ομολογουμένως αρκετά προκλητική, αφού φόραγε μόνο το σουτιέν της κι ένα λευκό μπουρνούζι. Σε κάθε περίπτωση θα λέγαμε πως ξεπέρασε την Kim Kardashian σε πολλά level.


https://www.instagram.com/p/Bea7Kd9gJjr