Η Shakira γιόρτασε το Grammy της με τον πιο παράδοξο και περίεργο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Shakira γιόρτασε το Grammy της με τον πιο παράδοξο και περίεργο τρόπο

Και αρκετά πρωτότυπο ωστόσο

Τα φετινά βραβεία Grammy’s ανήκουν ήδη στο παρελθόν και οι τυχεροί της βραδιάς απολαμβάνουν ήδη τη νίκη τους, προσθέτοντας ένα ακόμη βραβείο στην τροπαιοθήκη τους. Και μπορεί να σου δείξαμε τα καλύτερα beauty looks και τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν, δεν είδες όμως πως αντέδρασε η Shakira στην δική της νίκη.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Best Pop Latin Album της χρονιάς και η αντίδραση της δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενες. Φυσικά και χάρηκε, όμως πρέπει να δεις πως ακριβώς το γιόρτασε. Η star κοινοποίησε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της ένα μίνι βίντεο, στο οποίο μας δείχνει την ίδια να χοροπηδάει επάνω σε ένα τραμπολίνο χορεύοντας στους ρυθμούς του «Me Enamoré» που συμπεριλαμβάνεται στο νικητήριο άλμπουμ της «El Dorado».

Στο βάθος στο βίντεο της διακρίνεται σε ένα άλλο τραμπολίνο και μία αντρική φιγούρα, η οποία έμοιαζε αρκετά στον Gerard Pique, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της, οπότε πολύ πιθανό να γιόρτασε και μαζί της την νίκη αυτή.


https://www.instagram.com/p/BeivbxXHgvX

Διάβασε επίσης:

Survivor 2: Η χθεσινή ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που έγινε viral