Επιτέλους! Η διάσημη ηθοποιός μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με αυτές τις φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Η διάσημη ηθοποιός μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με αυτές τις φωτογραφίες

Άργησε, αλλά το επιβεβαίωσε

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες η διάσημη ηθοποιός κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλίτσα και αφήνει να πλανιέται στο αέρα για το αν εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα ως τώρα, όμως φαίνεται πως η νέα φωτογράφιση που έκανε τα λέει όλα ξεκάθαρα.

Η Kirsten Dunst και ο Jesse Plemons είναι ακόμη ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που σύντομα θα γίνουν γονείς και σίγουρα είναι πολύ χαρούμενοι με την εξέλιξη αυτή. Η ηθοποιός μάλιστα φαίνεται να είναι σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη, αφού από την πρώτη φορά που την είδαμε στις αρχές Δεκέμβρη, έχει πια φουσκώσει αρκετά.

Η star απ’ ότι καταλάβαμε επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, μέσα από μία φωτογράφιση που έκανε για το ημερολόγιο Rodarte Fall/Winter 2018, στην οποία απεικονίζεται σε δύο πολύ όμορφες λήψεις, όπου και κρατάει την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της. Όπως καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να το πει και γραπτά ή προφορικά, αφού είναι πια ξεκάθαρο.

Τώρα απλά αναμένουμε να μάθουμε γενικότερες -αλλά εξίσου σημαντικές- πληροφορίες, όπως το φύλο του μωρού, πόσο μηνών είναι κ.ο.κ.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Το γλυκό & αστείο μήνυμα της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του συζύγου της